Sport

Továbbra is pont nélkül a ContiTech Szeged

Továbbra is pont nélkül a ContiTech Szeged

2018. március 10., szombat
Továbbra is pont nélkül a ContiTech Szeged

Az UVSE 11-7-re legyőzte a ContiTech Szeged csapatát a férfi vízilabda OB I. alsóházi rájátszásában, így továbbra is nulla ponttal utolsó Varga Péter együttese.

Igazi most vagy soha hangulat uralkodott a szegedi öltözőben a mérkőzést megelőzően, hiszen az az UVSE látogatott az újszegedi sportuszodába, amely mindössze 4 pontot szerzett eddig a szezonban, tehát joggal reménykedhettek Varga Péterék az első győzelemben. Ennek ellenére már a találkozó elején éreztette a fővárosi csapat, hogy ők a három pontért utaztak le Szegedre és az első negyed elteltével már 5-1-re vezettek a lilák. A második negyedre úgy tűnt, hogy sikerült rendeznie a sorokat a szegedi együttesnek, ám ezzel együtt 3-2-re az UVSE nyerte ezt a játékrészt így a félidőben már 8-3-ra vezettek a budapestiek.

Az UVSE lövései rendre utat találtak a szegedi kapuba (fotó: Kocsis Alíz)

A harmadik negyedben játszott a leghatékonyabban Varga Péter csapata, hiszen sikerült három gólra fölzárkózni az utolsó negyedre. Az utolsó játékrész méltó szimbóluma lehetne a Contitech Szeged idei szezonjának, hiszen 4-szer is eltalálta a kapufát a csapat, viszont a kapuba csak egyszer sikerült betalálni. Emellett a mérkőzés utolsó perceit az edzője nélkül játszotta a szegedi együttes, mivel Varga Péternek a játékvezető heves reklamálásért felmutatta a piros lapot. Az UVSE mindössze két gólt dobott a záró negyedben, de ez is elég volt nekik az öt gólos győzelemhez.

E.ON férfi vízilabda OB I, Alsó házas rájátszás

ContiTech Szeged-UVSE 7-11

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.