Sport

Továbbra is bajban a Szeged 2011

Továbbra is bajban a Szeged 2011

2018. március 28., szerda
Továbbra is bajban a Szeged 2011
Az idén még nyeretlen Dorog otthonából is csak egy pontot tudott elhozni a Szeged 2011-Grosics Akadémia.

Egy újabb olyan meccsen van túl a Szeged 2011 - Grosics Akadémia, amely nyerhető lett volna, azonban a győzelem megint nem jött össze. A hétközi fordulóban - Goran Kopunovics két helyen változtatott legutóbbi kezdőcsapatán, bár ebből egyik kényszerű volt, hiszen Farkas Márk sárga lapok miatt kellett, hogy kihagyja a szerdai találkozót. Az első félidőben főleg a mezőnyjáték dominált, érezhetően mindkét csapat nagyon óvatosan játszott, így ez a játékrész nem sok izgalmat hordozott magában. Nagyban nem változott a játék képe a fordulás után sem: egyenlő erők küzdelmét láthatták a pályán a nézők, így jogosnak mondható a pontosztozkodás. Ez volt a Szeged-Grosics idei nyolcadik döntetlenje, és továbbra is a kieső, 19. helyen áll. Germán Tamásék legközelebb vasárnap a Soroksárt fogadják a gyulai Grosics Akadémián.

Merkantil Bank Liga NB II 27. forduló

Dorogi FC - Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-0

Dorog, Buzánszky Jenő stadion. Vezette: Bogár Gergő (Farkas Balázs, Bede Tamás). Dorog:Vajda - Németh Á., Szellák (Simon A., 75'), Berkó, Kitl, Csató, Szalai, Lénárt, Városi (Faragó, 60'), Mészáros, Sitku (Vígh, 60') Edző: Schindler Szabolcs. Szeged-Grosics:Alekszics - Achim, Tóth G., Papp F., Gergényi, Szabó P., Pászka (Hegedűs M., 81'), Coroian, Zabari (Zsivanovics, 64'), Germán, Zádori (Tóth L., 90'). Edző: Goran Kopunovics. Gól:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.