Hírzóna

Tini rablópárost kapcsoltak le a szegedi zsaruk

Tini rablópárost kapcsoltak le a szegedi zsaruk

2018. március 29., csütörtök
Tini rablópárost kapcsoltak le a szegedi zsaruk

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy helybeli fiút és lányt, akik a városban február óta követtek el vagyon elleni bűncselekményeket - írta a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a fiú 2018 februárjától március végéig többször lopott járművekből, de volt, hogy lakóház udvarába mászott be. Egy alkalommal volt társa is,akivel egy autó kesztyűtartójából loptak pénztárcát. J. Dániel a bűncselekmények során többek között készpénzt, iratokat, műszaki cikkeket és aranyékszereket zsákmányolt több százezer forint értékben. A tolvajok személyazonosságát a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói megállapították, majd a feltételezett elkövetőket előállították és kihallgatták. A fiatalkorú gyanúsítottakkal szemben lopás miatt indult eljárás. A fiút a rendőrök őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.