Közélet

Terrorizmus vádjával kiutasították a futballistát

Terrorizmus vádjával kiutasították a futballistát

2018. március 17., szombat
Terrorizmus vádjával kiutasították a futballistát

Kiutasították Olaszországból a terrorizmussal vádolt szenegáli Mame Fily Sallt, aki néhány éve még a Hellas Verona utánpótláscsapatában futballozott.

Sall a 2014–2015-ös szezonban volt a Verona Primavera-csapatának a tagja, később megfordult az Olasz Kupa első győztesénél, az FC Vadóban. Az utóbbi időben Vicenzában élt, és 2016 nyara óta nem volt csapata- írja a nemzetisport.hu. A terrorizmussal vádolt 21 éves szenegáli középpályást a milánói repülőtérre szállították, majd feltették egy gépre, amely visszavitte őt szülőhazájába. A hírek szerint az olasz hatóságok már hetek óta figyelték őt, látták, hogy lőfegyvert, illetve vegyi alapanyagokat próbált vásárolni. Korábban már megvádolták fegyverrel való fenyegetéssel, miután egy méretes késsel beállított egy ékszerüzletbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.