Hírzóna

Szeged mellett fogták el a műszaki áruházakba betörő románokat

Szeged mellett fogták el a műszaki áruházakba betörő románokat

2018. március 20., kedd
Szeged mellett fogták el a műszaki áruházakba betörő románokat

Három román férfit fogtak el a rendőrök, akik a gyanú szerint több műszaki áruházba törtek be 2016 novembere és 2018 márciusa közt - írta az MTI.

Mint kiderült, a 26, 32 és 33 éves elkövetőket március 16-án hajnalban Szeged környékén fogták el, miután Pakson és Mohácson két műszaki üzletbe is betörtek. A három férfit több üzlet sérelmére, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják, előzetes letartóztatásukat a bíróság már elrendelte. 2016 novembere és 2018 márciusa közt országszerte 19 hasonló bűncselekmény történt műszaki áruházak sérelmére, a különböző műszaki cikkek ellopásával az elkövetők közel 60 millió forintos kárt okoztak. A folyamatban levő nyomozásokat országos koordináció keretében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya hangolta össze, majd később egyesítette azokat.    

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.