Közélet

Pénteken és szombaton a kézilabdáé a főszerep az Árkádban

Pénteken és szombaton a kézilabdáé a főszerep az Árkádban

2018. március 2., péntek
Pénteken és szombaton a kézilabdáé a főszerep az Árkádban

A PC Trade Szeged KKSEharmadik alkalommal rendezi meg közönségtalálkozóját az Árkádban, melynek célja a kézilabda népszerűsítése.

Az rendezvényre szeretettel várnak minden érdeklődőt és minden 6 évnél idősebb kislányt, aki szívesen kipróbálná a sportágat. A program részét képezi a legfiatalabb csapatok bemutatása, az U-7-es korosztálytól egészen az U-13-ig, betekintést lehet nyerni a kicsik edzésébe, valamint a vállalkozó szelleműek ki is próbálhatják magukat a pályán. A kilátogatók számára indul egy akadályverseny is amelyen érdemes részt venni, mert többek között: ÁRKÁD vásárlási utalványokat a SPORT 36 által felajánlott ZEUS ajándékcsomagokat és a Mozaik kiadó által felajánlott 1 éves mozaWeb előfizetést lehet nyerni. A fődíj pedig a PC Trade Systems által felajánlott HP 15-bs025nh notebook. A rendezvényre péntek délutántól szombat estig várják a kilátogatókat.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.