Sport

"Nincs mese, győzni kell!"

"Nincs mese, győzni kell!"

2018. március 2., péntek
"Nincs mese, győzni kell!"

Szombaton 11 órakor az újonc AVUS Szombathelyt fogadja a ContiTech Szeged az újszegedi sportuszodában az Alsó ház 2. fordulójában.

– Nyerni kell, nincs mese – mondta a beszélgetés elején Varga Péter, a ContiTech Szeged férfi vízilabdacsapatának mestere. – Ezt komolyan mondom és gondolom. Nem lehet más a célunk, és ezt szeretnénk is elérni.

– Egész héten taktikai elemeket gyakoroltunk, a fizikai felkészítés most háttérbe szorult. Szerencsére teljes a keret, nincs betegem és sérültem. Nyáron találkoztunk a Vas megyei együttessel, akkor egy felkészülési tornán döntetlent értünk el ellenük.

A rájátszás első fordulójában a Szeged idegenben 11–5-re kapott ki a Kaposvár otthonában, míg az AVUS 9–5-re szenvedett vereséget Szentesen.

– A szombathelyiek több rutinos játékosukat pihentették, ők is komolyan készülnek ellenünk, így mindenképpen komoly kis csatára van kilátás. Délelőtt játszunk, bízunk benne, hogy a lelkes szurkolótáborunk mellénk áll, mert nagy szükségünk van a segítségükre.

A klub döntése értelmében a meccset a szurkolók ingyen nézhetik meg – tette hozzá Varga Péter. (forrás: www.szve.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.