Hírzóna

Mindent lopott a szegedi betörő, ami a keze ügyébe került

Mindent lopott a szegedi betörő, ami a keze ügyébe került

2018. március 13., kedd
Mindent lopott a szegedi betörő, ami a keze ügyébe került
Laptopokat, kerékpárt, készpénzt, szerszámgépeket és rövid italokat lopott több ingatlanból egy helybeli férfi Szegeden. A rendőrség vádemelést javasol a feltételezett elkövetővel szemben - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 41 éves férfi 2017. szeptember 13-án éjszaka egy családi házból laptopot, több üveg szeszes italt, kávét és készpénzt vitt el. A bűncselekmény elkövetése közben a sértett a tolvajt megzavarta, aki menekülés közben megsebesítette a ház lakóját. A feltételezett elkövető december 12-e és december 19-e között egy pincéből rövid italokat vitt el, néhány nappal később pedig egy raktár ablakát törte be, onnan laptoppal, homokfúvóval és fúrógéppel távozott. Néhány nappal később a gyanú szerint az ablak befeszítésével egy szegedi szórakozóhelyre is bejutott, ahonnan szintén laptopot tulajdonított el. Az adatgyűjtés megállapította, hogy egy társasház udvarából egy kerékpárt, egy másik ingatlanból egy táskát is ellopott személyes iratokkal és készpénzzel együtt. A nyomozók a férfit 2017. december 27-én elfogták, majd őrizetbe vették. Ellene lopás bűntettének és gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottal szembeni vádemelési javaslattal, az illetékes ügyészségnek továbbították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.