Sport

Legyünk ezren Debrecenben!

Legyünk ezren Debrecenben!

2018. március 22., csütörtök
Legyünk ezren Debrecenben!

Legyünk ezren Debrecenben, a férfi kézilabda Magyar Kupa-döntőn! Április 15-én indul az adidas kékekTour a fináléra. Támogatónk, az adidas jóvoltából a döntő napján a mérkőzéseket a a MOL-PICK Szeged szurkolói jelképes, 500 forintos jeggyel tekinthetik meg.

 
Itt a nagy bejelentés! Kezdődik a visszaszámlálás, mert célunk, hogy 1000 MOL-PICK Szeged szurkoló legyen Debrecenben, a Magyar Kupa-döntőjén. Támogatónk, az adidas jóvoltából csak 500 forintba kerül a belépő egy szurkoló részére. A Kék-hívek jelképes áron tudnak majd jegyet vásárolni az adidas kékekTOUR-ra!
- Nagy köszönet jár az adidasnak, hogy ilyen mellszélességgel az esemény mellé áll, és kiemelt támogatója lesz a nem mindennapi szervezésnek – nyilatkozta Szögi Nándor, a MOL-PICK Szeged operatív igazgatója. - Az idei szezonban több idegenbeli meccsünkön is népes szegedi tábor buzdította a csapatot. Most azonban egy a célunk, hogy legyünk ezren az MK-finálé napján Debrecenben. Nagyon bízunk abban, hogy ez a kedvezményes jegy sok-sok MOL-PICK Szeged-szimpatizánst megmozgat, és új idegenbeli nézőcsúcs születik, hiszen a klub történetében még sohasem volt ezer szurkolónk idegenben a lelátón. Arra kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el az információkat, és jöjjenek velünk az adidas kékekTOUR-ra, hogy legyünk ezren Debrecenben. Tamás Áronnal, az adidas országigazgatójával készítettünk egy rövid interjút. - Miért állt az adidas a kékekTour mellé? - Cégünk filozófiája, hogy lehetőségeink szerint támogatunk kreatív, újító kezdeményezéseket, amelyek valami egyedit, egyedülállót hoznak létre. Most például ilyen elérni azt, hogy a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatát nagy létszámú szurkolótábor támogassa az MK-döntőben Debrecenben. Az adidas kékekTour tökéletesen illik ebbe a koncepcióba. - A világ egyik legismertebb sportszergyártói. Milyen helyet foglal el a támogatói rangsorban Magyarországon a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata? - Úgy gondolom, mindent elmond a támogatói rangsorról, hogy ma Magyarországon nincs másik csapat a K&H férfi ligában, akit az adidas közvetlenül támogatna. - Mit gondol, sikerül megszerezni a szegedi csapatnak a hetedik MK-győzelmét? - Nagyon bízom benne!
Fontos információk:
Kedvezményes jegyet március 27-től tud minden szurkoló igényelni, de több lehetőséget is biztosítunk számukra, hogy mihamarabb hozzájussanak a jegyükhöz. Az akciót március 27-én (kedd) egy rendhagyó eseménnyel indítjuk: 15 órától az ÁRKÁD Szegedben leszünk, ahol már megvehetők az 500 forintos jegyek. Az eseményen a MOL-PICK Szeged több játékosa is ott lesz, 19 óráig várjuk a szurkolókat.
- Március 28-tól (szerda) a jegyek a Pick Kézilabda Zrt. irodáján (Szeged, Deák F utca 28-30.) érhetők el munkanapokon 8 és 16 óra között.
- Április 1-jén, a THW Kiel elleni hazai BL-visszavágón az újszegedi sportcsarnokban is biztosítunk lehetőséget a jegyek megvásárlására, 14 órától lesz főbejárattal szemben (hostesseknél) lesz az árusítás.
- Fontos, hogy az akció a készlet erejéig tart, amennyiben a rendelkezésünkre álló 1000 darab kedvezményes jegy elfogy, az akciót lezárjuk.
- A kedvezményes jegy kizárólag a döntő napjára szól, a jeggyel mindkét aznapi mérkőzés (bronzmeccs, döntő) megtekinthető.
- Jegyet igényelni az akció keretein belül kizárólag személyesen lehet! Vásárláskor a nevet és az elérhetőséget kollégáink kérni fogják! A jegyárat kizárólag készpénzben tudjuk elfogadni.
- Egy szurkoló több kedvezményes jegyet is vásárolhat!
- Azok a szurkolóink, akik személyesen a fenti lehetőségeket nem tudják igénybe venni - nem szegediek -, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Csak Előre a Szegedi Kézilabda Egyesülettel (email: info@csakelore.hu), kizárólag rajtuk keresztül lesz megoldható a jegyvásárlás!
Veszprém, 2018. március 10.
A szegedi Bodó Richárd (b) és a veszprémi Nagy László a férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém - MOL-Pick Szeged mérkõzésén a Veszprém Arénában 2018. március 10-én. A Szeged 32-31-re gyõzött, a csapat legutóbb 15 éve, 2003 februárjában nyert Veszprémben.
MTI Fotó: Bodnár Boglárka
ÉRDEMES SIETNI A JEGYVÁSÁRLÁSSAL!
Támogatónk, az adidas jóvoltából az első 500 jegy mellé egy egyedi, a Magyar Kupára készített szurkolói selyemsál is jár!
Azok a szurkolók, akik csak a szombati napra (2500 forint) vásárolnának jegyet a korábbi módon megtehetik.
Kérjük, adatai megadásával hívja kolléganőnket, Szanka Évát az alábbi számon: +36 30 337-4548, vagy az eva.szanka@pickhandball.hu email-címen lehet még érdeklődni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.