Hírzóna

Lázár: összefogásra van szükség a polgári oldalon

Lázár: összefogásra van szükség a polgári oldalon

2018. március 13., kedd
Lázár: összefogásra van szükség a polgári oldalon

Több fontos ügyről - egyebek mellett az országgyűlési választásról - kérdezték Lázár János kancelláriaminisztert a promenad.hu interjújában.

A miniszter szerint a hódmezővásárhelyi időközi választás eredménye megviselte, de ő olyan ember, aki nem adja fel. "

Az elmúlt húsz évben akadtak csaták, amelyeket megnyertem, és olyanok is, amelyeket elveszítettem, utóbbiakból erőt merítek, és harcolok tovább a meggyőződésemért. A két hónapos, nagyon erős kampány során a támadások jelentős része ellenem irányult, február 25-én azonban a város jövője volt a tét, amiért hódmezővásárhelyiként is aggódom" -

fogalmazott. Az áprilisi országgyűlési választásról szólva kiemelte, hogy a polgári oldalon összefogásra van szükség, erről is szól majd a Békemenet.

– Ezért fontos, hogy a nemzeti ünnepen találkozzanak azok, akik hasonlóképpen gondolkodnak. Hódmezővásárhelyről és Makóról is sokan mennek majd fel Budapestre. Az áprilisi választás arról szól, hogyan tudjuk megvédeni a hazánkat Brüsszeltől, a bevándorlástól, és hogyan tudjuk megóvni azokat az eredményeket, amelyeket nyolc év alatt közösen elértünk. Ha Magyarország egyszer megnyitja a kapuit a bevándorlás előtt, ez az ország örökre és visszavonhatatlanul megváltozik.

A tét tehát a hazánk, a szuverenitásunk és az eredményeink megvédése, amihez egységre van szükség.

A teljes interjú

ITT

olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.