Hírzóna

Kutyát mentett egy vásárhelyi zsaru

Kutyát mentett egy vásárhelyi zsaru

2018. március 7., szerda
Kutyát mentett egy vásárhelyi zsaru

Egy, az autók közt szaladgáló kutyára lett figyelmes Hódmezővásárhely belterületén a rendőrkapitányság körzeti megbízottja március 6-án 13 óra után - írta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A gépjárművek között zavartan futkosó terriert a balesetek megelőzése érdekében a rendőr igyekezett a forgalomból óvatosan kiterelni. Az ijedt eb menekülése közben a főút melletti vízelvezető árokba csúszott, ahol azonban már meg tudta fogni a törzszászlós. Az átázott állatot a kocsiban lévő pokrócba csavarta, majd értesítette a helyi állatmentő egyesületet. A helyszínre érkező állatvédő a chip segítségével azonosította a tulajdonost, akivel sikerült telefonon rögtön felvenni a kapcsolatot. A kutya gazdája elmondta, hogy a kis terrier délelőttszökött meg otthonról. Az egyesület munkatársa gondoskodott Minnie hazaszállításáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.