Sport

Köteles László Dániába igazolt

Köteles László Dániába igazolt

2018. március 5., hétfő
Köteles László Dániába igazolt

A ferencszállási kapus fél évre írt alá az FC Köbenhavn c

sapatához.

A Tisza Volán SC neveltje január végén közös megegyezéssel bontott szerződést a Genkkel, amelynek színeiben 2009 nyarától 191 mérkőzésen lépett pályára, 2011-ben bajnokságot és szuperkupát, 2013-ban Belga Kupát nyert a csapattal. Köteles az előző szezont kölcsönben a Waasland-Beverennél töltött. A

dán Tv2

információja szerint Kötelest azért szerződtette koppenhágai csapat, mert az első számú kapus, Robin Olsen a múlt szerdai, Hobro elleni bajnokin vállérülést szenvedett, és legalább két hónapig nem védhet. Stale Solbakken úgy döntött, hogy a 36 éves Stephan Andersen, illetve a 38 éves Kim Christensen mellé szükség van még egy fiatalabb, de rutinos játékosra. Az FC Köbenhavn csapata két hete búcsúzott az UEFA Európa ligától, az Atletico Madrid ellen 5-1-es összesítéssel maradtak alul a dánok. (borítókép forrása: mno.hu)  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.