Sport

Kilenc szegedi érem a 15. Tisza Kupán

Kilenc szegedi érem a 15. Tisza Kupán

2018. március 12., hétfő
Kilenc szegedi érem a 15. Tisza Kupán

A hétvégén 15. alkalommal rendezték meg a nemzetközi Tisza Kupa rövidpályás gyorskorcsolya verseny a Szegedi Műjégpályán. A Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői remekül szerepeltek a viadalon.

A magyar versenyzők mellett Romániából, Szlovákiából és Szerbiából is érkeztek korcsolyázók a hétvégi Tisza Kupára. A Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői közül többen betegséggel, sérüléssel küzdöttek, de az eredményeken ez nem látszott meg. Az SZKE összesen 9 érmet szerzett a versenyen. A szegedi fiataloknak hátra van még a szezon utolsó két versenye, az Európa Kupa döntő, ahova Somodi Maja, Jászapáti Péter és Révész Gergő az utánpótlás válogatott tagjaként utaznak, majd az Alpok Adria Kupa sorozat döntője Celjében, melyre nagyobb létszámmal utazik a csapat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.