Sport

Jászapátiék nem jutottak döntőbe a vb-n

Jászapátiék nem jutottak döntőbe a vb-n

2018. március 18., vasárnap
Jászapátiék nem jutottak döntőbe a vb-n

Aphjongcshangi olimpián negyedik helyezett, tavaly vb-ezüstérmes női váltó nem jutott döntőbe a rövidpályás gyorskorcsolyázók montreali világbajnokságán.

A női váltóban ezúttal is szerepet kapott a Szegedi Korcsolyázó Egyesület két versenyzője, Kónya Zsófia és Jászapáti Petra, utóbbi egyéniben is indult. Egészségügyi problémák miatt Keszler Andrea maradt ki a csapatból, amelyet így Kónya Zsófia, Heidum Bernadett, Jászapáti Petra és Bácskai Sára Luca alkotott. A a vb- és Eb-ezüstérmes magyar kvartett tizenöt körrel a vége előtt egy elrontott váltás során elesett, onnantól nem volt esélye a továbbjutó első két helyre. A nőknél mindkét magyar, Jászapáti Petra és Bácskai Sára Luca már a pénteki selejtezőben búcsúzott 500 méteren. Előbbi a 34., utóbbi a 35. lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.