Hírzóna

Ha ismeri Bagi Attilát, akkor szóljon a szegedi zsaruknak!

Ha ismeri Bagi Attilát, akkor szóljon a szegedi zsaruknak!

2018. március 12., hétfő
Ha ismeri Bagi Attilát, akkor szóljon a szegedi zsaruknak!

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy helybeli férfi megtalálásában - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 41 éves Bagi Attila eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi március 11-én 14 és 15 óra között női vázas, fehér alapon rózsaszín virágmintás Gepida kerékpárral ismeretlen helyre távozott otthonából.

Bagi Attila átlagos testalkatú, 180 centiméter magas, kopaszodó, erősen borostás, barna szemű. Eltűnésekor narancssárga mintás fekete sapkát, khaki zöld dzsekit, koptatott sötétkék farmert, sötétkék-bordó sportcipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.