Sport

Győzelemmel kezdte a tavaszt a SZEOL

Győzelemmel kezdte a tavaszt a SZEOL

2018. március 11., vasárnap
Győzelemmel kezdte a tavaszt a SZEOL

A múlt heti hószünetet követően Siha Zsolt együttese a szezonbeli harmadik idegenbeli győzelmét aratta Pakson.

Az első félidőben a szezonbeli egyik legjobb játékát nyújtotta a SZEOL, azonban hiába dominálta végig szinte a teljes első félidőt, kimaradtak a lehetőségei, így 0-0-al fordultak a csapatok. A szünet után megváltozott a játék képe, a Paks egyre többet támadott, de az így megnyílt területeket sikerült kihasználnia a Tisza-parti csapatnak: előbb egy balról érkező beadás után Göncző László két remek cselt mutatott be, majd a rövid sarokba lőtt. Nem sokkal később Makszimovics Nikola vette át a labdát, majd kapura fordult vele, és pontos átlövésével kétgólosra növelte a SZEOL előnyét. A hazaiak ugyan a rutinos Báló Tamás szépségdíjas szabadrúgás-góljával szépítettek, de az erejükből az egyenlítésre már nem futotta, így nagyon értékes három ponttal távozott Siha Zsolt együttese az atomvárosból. Folytatás jövő vasárnap 15 órától a Vecsés ellen a SZVSE-stadionban.

NB III Közép csoport, 18. forduló

Paksi FC II. - SZEOL SC 1-2 (0-0)

Paks II.: Rácz G. - Zachán, Nagy Á., Berdó, Kesztyűs (Bagó, 62'), Vlasics, Pál (Györgye, 64') Bognár, Báló, Nagy R., Hanol (Pinczés, 73'). Edző: Osztermájer Gábor. SZEOL: Prokop - Kéri, Rácz, Forró, Grünvald, Ondrejó, Buzási, Makszimovics (Benkő, 89'), Göncző (Rabatin, 66'), Beretka (Bozóki, 90'), Tomisics. Edző: Siha Zsolt. Gól: Báló (71') ill. Göncző (57'), Makszimovics (62'). Siha Zsolt: - „

Megérdemelt a győzelmünk, egy elég nehéz idegenbeli környezetben sikerült nyernünk.”

Az NB III Közép csoport állása:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.