Politika

Fidesz: Czeglédy Csaba zsarolhatja a DK-t és az MSZP-t

Fidesz: Czeglédy Csaba zsarolhatja a DK-t és az MSZP-t

2018. március 12., hétfő
Fidesz: Czeglédy Csaba zsarolhatja a DK-t és az MSZP-t

A Fidesz szerint az előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba olyan információk birtokában lehet, amivel zsarolhatja Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét és a szocialistákat.

Budai Gyula, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője a Fidesz.hu-n megjelent interjúban azt mondta: ezért védik, falaznak neki és ezért akarják kihozni a börtönből.

Felidézte Gyurcsány Ferenc egy korábbi nyilatkozatát, aki szerint "a szocialistákhoz sok helyről vándorolt pénz. Az hogy honnan vándorolt, jobb ha nem tudjuk."

A Fidesz meggyőződése szerint Czeglédy Csaba és "bűnszervezete" az MSZP és DK finanszírozását hajtott végre az államtól és a diákoktól ellopott milliárdokból - fogalmazott. Budai Gyula kiemelte: szeretnék tudni, mit tudhat Czeglédy Csaba, s mivel zsarolhatja Gyurcsány Ferencet és szocialistákat "titkos pénztárnoka".  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.