Szórakozás

Egyetlen hatékony módszere van a péniszhosszabbításnak- most eláruljuk!

Egyetlen hatékony módszere van a péniszhosszabbításnak- most eláruljuk!

2018. március 14., szerda
Egyetlen hatékony módszere van a péniszhosszabbításnak- most eláruljuk!

Az interneten keresztül számtalan olyan hirdetéssel találkozhatunk, amelyek a férfiaknak kínálnak nagyobb férfiasságot, azaz pénisz nagyobbítást, ám ezek több szempontból is ártanak nekünk.

A levélszemétként kapott ajánlatoknál és a felnőtt filmes oldalakon kattintható reklámoknál nem ritka, hogy a számítógépünkre káros vírusokat küldenek. Ezekkel akár a személyes adatainkat is megkaparinthatják, amiket vagy marketing célokra szórnak szét, vagy rosszabb esetben anyagi kárt is okozva, visszaélnek velük. Itt találkozunk leggyakrabban a pénisznövelő csodaszerekkel, melyek közül csak egy hatásos, mint kiderült szakértőnk szavaiból.

Ám ami talán még ennél is fontosabb, hogy ezek a csodakenőcsök és pirulák még az egészségünket is tönkretehetik.

A hódmezővásárhelyi Dr. Kovács Endre urológus szakvéleménye szerint ezek a szerek semmire sem jók, sőt egyenesen „hülyeségnek” hívta őket. Hozzátette, orvosilag egyetlen elismert péniszhosszabbító eljárás van, az úgynevezett „extensor”, azaz a szervbe való implantátum beültetése. A pirulák és egyebek viszont haszontalanok. Arra is felhívta a figyelmünket, hogy a reklámozott szereknél sokszor nem lehet ismerni mit tartalmaznak, és a legtöbb esetben ezek be sem vizsgált, illegális szerek. Ezek mellett a doktor úr arról is beszélt, hogy amennyiben a méret valóban problémát jelent, mindenféleképpen urológushoz kell fordulni, aki el tudja dönteni, hogy valóban szükséges-e az urológiai segítség, de több esetben is inkább testképzavar áll a háttérben.

„Sok olyan férfi akad, akinek akkora fütyköse van, mint egy lónak, de egy normál nőnek nem is arra van igénye, hogy egy lóval közösüljön”.

A férfiak körében az egyre terjedő testképzavar okának leginkább a pornófilmeket látja a szakorvos. Azokban az esetekben, mikor úgy ítélik meg, hogy nem urológiai problémával van dolguk, azt szokták javasolni, hogy pszichiáterhez kell fordulni. Borítókép: verywell.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.