Sport

Dárdai Márton is válogatott meghívót kapott

Dárdai Márton is válogatott meghívót kapott

2018. március 17., szombat
Dárdai Márton is válogatott meghívót kapott

Dárdai Mártont, a Hertha labdarúgócsapatát irányító Dárdai Pál középső fiát meghívták az U16-os német válogatottba, pedig még nincsenek meg a szükséges papírjai.

Ifjabb Dárdai Pál (akit a német média és a barátok „Palkóként” különböztetnek meg az édesapjától – a szerző) már többször pályára lépett az U18-as, illetve U19-es német válogatottban, és a jelek szerint nagyobbik öccse, Márton is magára öltheti a német címeres mezt. Dárdai Pál a

Délmagyarországnak

beszélt három fiáról, Palkóról (18 éves), Mártonról (16) és Bencéről (12) is:

„Bence kemény karakter, nem tud veszíteni, ezt még meg kell tanulnia

– kezdte legkisebb gyermekével

Dárdai Pál.

Ez a dac bennem is megvan, apuban is megvolt. Szükség van rá ahhoz, hogy vezérfarkas legyél. Marci ugyanolyan alázatos, mint én voltam, ő a többiekhez képest kevesebb genetikát kapott sebességben, de nagy játékintelligenciája van. Annak ellenére meghívták az U16-os német válogatottba, hogy még nincs meg a papírja. Palkó már kettős állampolgár, ő épp az U19-es német csapat edzésén sérült meg, emiatt pár hetet ki kell hagynia. Megvan a tehetségük, de közel sem biztos, hogy futballisták lesznek.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.