Hírzóna

Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak

Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak

2018. március 30., péntek
Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak

A Fidesz felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy tisztázza, "hány cipős dobozt kapott tele pénzzel" a börtönben ülő Czeglédy Csabától.

Halász János, a kormánypárt szóvivője pénteken, Budapesten újságíróknak kifejtette, újabb botrányos részletek láttak napvilágot a Czeglédy-ügyben, híradásokból kiderült ugyanis, hogy Czeglédy Csaba cipősdobozban szállította a áfacsalásból ellopott pénzt a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének.

Kiemelte, egy védett tanú vallomása szerint a börtönben ülő Czeglédy Csaba Gyurcsány jobb keze volt, mindig neki szóltak, ha készpénz kellett valamilyen illegális dologra.

"Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak, bejáratos volt a Gyurcsány-házba, így már értjük, hogy Gyurcsány miért védi annyira Czeglédyt és miért járkál Czeglédyhez" - mondta Halász János, majd hozzátette, "és így már azt is értjük, hogy miről beszélt Gyurcsány Ferenc, amikor azt mondta: jobb ha nem tudjuk, hogy honnan vándorolt hozzájuk a pénz". A Fidesz politikusa felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy tisztázza magát, továbbá közölje, mennyi pénz vándorolt a DK-hoz és a MSZP-hez ezekben a cipősdobozokban, és kik kaptak még pénzt azokból.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.