Hírzóna

Betörte osztálytársa orrát egy középiskolás fiú

Betörte osztálytársa orrát egy középiskolás fiú

2018. március 8., csütörtök
Betörte osztálytársa orrát egy középiskolás fiú
A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói büntetőeljárást kezdeményeztek egy fiatallal szemben, aki az iskolában úgy arcon ütötte osztálytársát, hogy annak eltört az orra.

A 18 éves fiú március 7-én bántalmazta osztálytársát, aki ennek következtében súlyos sérülést szenvedett. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy már napok óta fenyegetéseket kap a gyanúsítottól, hogy amennyiben nem fizet neki kávét, bántalmazni fogja. A sértett nem tett eleget a fenyegetésnek, ezért a fiú az iskola folyosóján lökdösni kezdte, majd ököllel, nagy erővel arcon ütötte. A tanuló az ütés során súlyos, 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. A feltételezett elkövetőt a szegedi rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták, melynek során a bántalmazás elkövetését beismerte. Súlyos testi sértés miatt kell felelnie.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.