Sport

Barcelonában is legyőzné a katalán óriást a Pick

Barcelonában is legyőzné a katalán óriást a Pick

2018. március 4., vasárnap
Barcelonában is legyőzné a katalán óriást a Pick

Az utolsó Bajnokok ligája csoportmeccsére készül a MOL-Pick Szeged, amely vasárnap a Barcelona vendége lesz. Juan Carlos Pastor csapata megismételné az őszi bravúrt, ám tudják hogy ehhez mindenkinek 150%-ot kell nyújtania.

Az utolsó fordulójához ért a VELUX EHF Bajnokok ligája csoportköre, és Pick Szeged már biztosan a csoport negyedik helyén jut tovább, így gyakorlatilag tét nélküli meccs vár Bánhidiékra vasárnap. Ugyanakkor az önbizalomszerzés szempontjából kulcs találkozó lehet a barcelonai, hiszen egy hét múlva Veszprém elleni rangadó vár a szegediekre. „Tudjuk, hogy nagyon kevés csapat tud Barcelonában nyerni, ugyanakkor nekünk ősszel sikerült hazai pályán legyőznünk a katalánokat, úgyhogy

minden esély megvan arra, hogy ismét győztesként hagyjuk el a parkettet.

Viszont ez csak akkor sikerülhet, ha mindenki 150%-ot nyújt majd a találkozón.” –nyilatkozott Bánhidi Bence, akire kulcs szerep hárulhat a vasárnapi meccsen.

Bánhidi Bence szerint idegenben is összejöhet a bravúr

A beállós elárulta, hogy ugyanúgy készültek a Barcelona ellen mint a többi ellenfél ellen, és egyenlőre nem foglalkoznak a Veszprém elleni találkozóval, csak a hétvégi összecsapásra koncentrálnak. Ősszel egy szokatlanul mély hullámvölgy közepén sikerült 31-28-ra legyőzni a Barcelonát. Most kétségtelenül jobb formában van a Pick, hiszen legyőzték a Löwent, a BL címvédő Vardarral szoros meccset játszottak, és Mario Sostaric vezérletével a PPD Zágrábot is sikerült két vállra fektetnie a Tisza-partiaknak. Reméljük a jó sorozat folytatódik vasárnap is és sikerül szép eredménnyel zárnia a Pick Szegednek ezt a felemásra sikeredett csoportkört. VELUX EHF Bajnokok ligája A-csoport, 14. forduló vasárnap 19:15 FC Barcelona Lassa - MOL-Pick Szeged

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.