Hírzóna

Ásóval támadt ágyban fekvő ismerősére egy nő

Ásóval támadt ágyban fekvő ismerősére egy nő

2018. március 7., szerda
Ásóval támadt ágyban fekvő ismerősére egy nő

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak egy negyvenéves hódmezővásárhelyi nővel szemben, aki egy ásó élével többször megütötte ágyban fekvő ismerősét. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A gyanú szerint 2017. július 19-én 3 óra körül vita alakult ki M. Beatrix és áldozata között. Az összetűzést követően a férfi lefeküdt pihenni.

Az asszony eközbenaz udvarról magához vett egy ásót, amivel a sértett ágyához ment. A feltételezett elkövető az eszköz élével többször a sértett fejére, illetve testére sújtott. Aférfi sérüléseit látva a nő mentőt hívott.

A rendőrök az asszonyt előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte. A Csongrád megyei nyomozók megállapították, hogy az általa használt eszköz, a támadott felület és a kifejtett erő alkalmas lehetett volna az élet kioltására. Ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A főkapitányság rendőrei a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.