Hírzóna

Új jegykiadó automaták a szegedi járműveken

Új jegykiadó automaták a szegedi járműveken

2018. február 21., szerda
Új jegykiadó automaták a szegedi járműveken

Decemberben kezdődött meg a szegedi tömegközlekedési járműveken a fedélzeti jegykiadó automaták felszerelése, a múlt héten a régebbi típusú trolikon is megjelentek a berendezések. A kütyük 24 és 72 órás jegyet is adnak, érintésmentes bankkártyával fizethetünk.

A PESA villamosokon és a piros trolikon már működnek a jegykiadó automaták, a régebbi típusú járműveken a beüzemelés ezen a héten zajlik- írja a delmagyar.hu. Vannak már olyan járművek is, amelyeken már csak papír kell a berendezésekbe. Február végén, legkésőbb március elején üzemképes lesz a teljes flotta. A sofőrök kiképzése és a hibák kiküszöbölése után egy végső tájékoztató kampányt fog indítani az SZKT. Amennyiben ezek után a szegedi Közgyűlés is rábólint, a sofőröktől már csak 450 forintért lehet majd jegyet venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.