Hírzóna

Üdítős doboz rejtette a kábítószert Röszkén!

Üdítős doboz rejtette a kábítószert Röszkén!

2018. február 3., szombat
Üdítős doboz rejtette a kábítószert Röszkén!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei és a rendőrség munkatársai több mint egy kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy menetrend szerint közlekedő autóbuszban, Röszkén.

A NAV munkatársai a rendőrséggel közösen egy Macedónia és Ausztria között közlekedő autóbuszt ellenőriztek Röszkén. A jármű két sofőrje és az utasok úgy nyilatkoztak, hogy bejelentenivvaló árut nem visznek magukkal. A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, azonban felfigyeltek, a busz utasterének kalaptartóján található üdítős dobozokra. A dobozok tartalma is meglepő volt, hiszen azokból, összesen több mint egy kilogramm marihuána gyanús növényi törmelék került elő. A pénzügyőrök a 2 millió forintot meghaladó feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Borítókép: illusztráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.