Közélet

Szexszel ünneplik a fiatalok a Valentin-napot - derül ki egy kutatásból

Szexszel ünneplik a fiatalok a Valentin-napot - derül ki egy kutatásból

2018. február 14., szerda
Szexszel ünneplik a fiatalok a Valentin-napot - derül ki egy kutatásból

A magyarok fele viszont totál feleslegesnek tartja a szerelmesek napját.

A 3200 internetezőn végzett friss kutatás szerint - ami aBónusz Brigád és a GKI Digital közös kutatása volt - amagyarok leginkább közömbösen állunk a témához.

A többség (63%) felesleges, pénztárca nyitogató mesterkélt ünnepnek tartja.

Azonban - a magyar társadalomra egyébként is jellemző szkepticizmus ellenére - a 30 alatti internetezők körében igenis egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tengeren túlról átvett "hagyomány". Körükben ráadásul 41% kifejezetten pozitívan áll a témához és örül a kezdeményezésnek. A Valentin-nap igazán azon párok körében népszerű, akik ugyan már együtt élnek, de még nem házasok, ők a legelégedettebbek (90%-uk) a szexuális életükkel is, náluk a leggyakoribbak a kifejezetten Valentin-naphoz köthető emlékezetes, adott esetben extrém szexuális élmények is.

Egy felesleges ünnep, amit azért megünneplünk

Előítéletek ide vagy oda, abban azért egyetért a kapcsolatban élő internetezők többsége, hogy valamilyen módon idén is meglepi majd a párját. Sőt, 5-ből 4 válaszadó saját maga is örülne valamilyen meglepetésnek.

A fiatalok már szexszel ünnepelnek

A 24 év alattiak egyharmada viszont úgy véli, a fentieken túl az ünneplés igazi megkoronázása az alkalomhoz illő különleges együttlét. Ezek az elképzelések pedig nem légből kapottak: a korosztály 20%-ának volt már korábban a Valentin-naphoz köthető emlékezetes szexuális élménye. Sőt, a

szegedi szexshopok is sokkal jobban pörögnek ilyenkor

- írtuk meg pár napja.Szex-ágyat is lehet bérelni Szegeden, de a legnagyobb sléger a távolról is irányítható okosvibrátor, a korbács és a bilincs is. A kutatásból kiderült az is, hogy a 30 év felettiek körében már alig-alig merül fel a szex, mint lehetséges Valentin-napi program.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.