Szórakozás

Szegeden keresi utódját a Survivor győztese

Szegeden keresi utódját a Survivor győztese

2018. február 9., péntek
Szegeden keresi utódját a Survivor győztese

A szegedi kötődésű Iliász, aki az RTL Klub Survivor című műsorának volt az előző győztese, azt szeretné, ha a következő évadot is egy szegedi lakos nyerné meg.

Ennek érdekében a Facebookon kutat olyan vállalkozó szellemű fiatalok után, akikről eltudja, hogy képesek lennének arra, amire ő.

"Szeretném megtalálni azt a személyt, aki átélheti mindazt amit én! Lázasan keresem az idei Survivor új győztesét. Óriási lenne, ha megint Szegedről kerülne ki a győztes!"

Aki érez magában elég bátorságot ahhoz, hogy ilyen módon próbáltassa meg magát, az

a Facebook oldalán

veheti fel a szereplőválogató csoportban aktívan részvevő Iliászt. Hogy egyéb szerepe a következő szériában lesz-e, még nem tudja, de azt elárulta nekünk, hogy már sok szegedi jelentkezz nála a célból, hogy a Survivorben szerepelhessenek, akik közül egy ígéretes már akadt is. Még tanácsokat is ad azoknak, akik úgy érzik megpróbálnák. Amikor negatív hozzáállással találkozik, önbizalmat kelt az emberekben. Azt mondja, hogy az ember sosem tudhatja mire képes, amíg rá nem kényszerül, hogy eltiporja a saját korlátait.

Amikor oda kerülsz, akkor nincs más választásod, ha sarokba vagy szorítva, akkor olyan dolgokat is megteszel ösztönből, amire nem is számítasz.

Fotó: Twice.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.