Hírzóna

Reagált a hódmezővásárhelyi polgármester jelölt

Reagált a hódmezővásárhelyi polgármester jelölt

2018. február 17., szombat
Reagált a hódmezővásárhelyi polgármester jelölt
Dr. Márki-Zay Péter szó szerinti közlését kérte a közleményének, melyben arra a hírre reagál, miszerint ő akasztással riogatott.

KÖZLEMÉNY „A tegnapi napon a Fidesz rágalmait közvetítő helyi és országos sajtóban két újabb képtelenség jelent meg az egyik lakossági fórumommal kapcsolatban - ezeket szükségesnek érzem hivatalosan is cáfolni:

  1. Semmilyen erőszakos cselekménynek nem vagyok híve, ezekre soha senkit nem buzdítottam, ezektől kimondottan féltem a mai politikai vezetést és az ország egészét. Valamennyi kijelentésem élőben közvetített és felvételről visszahallgatható, maguk a rágalmazó oldalak adják meg a hivatkozott részeket a teljes felvételen, ezeket akárki percek alatt ellenőrizheti.
  2. Független jelöltként már indulásomkor arra kértem valamennyi engem támogatni szándékozó országos politikai szerveződést, hogy ne jöjjenek Hódmezővásárhelyre kampányolni. Ezt ők be is tartották - egyedül a kormány miniszterei vetették be magukat a kampányba. Ma reggel (életemben először) beszéltem Gulyás Mártonnal telefonon, és megtudtam, hogy értesülésemmel szemben soha nem is tervezte, hogy a választásra Vásárhelyre jöjjön.

Az igazság az, hogy valamennyi demokratikus politikai szerveződés tagjait szeretettel látjuk Hódmezővásárhelyen február 25-én békés választási megfigyelőként. Mindeddig feleslegesnek éreztem hangsúlyozni, hogy ebbe semmilyen provokáció, erőszakos cselekedet, rendbontás nem fér bele, de most készséggel felszólítom valamennyi szimpatizánsomat, hogy tartózkodjanak minden, a választás békéjét megzavaró cselekedettől.” Köszönettel:

Márki-Zay Péter,

független polgármester-jelölt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.