Hírzóna

Lopás miatt keresi őket a rendőrség

Lopás miatt keresi őket a rendőrség

2018. február 11., vasárnap
Lopás miatt keresi őket a rendőrség

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy nő és egy férfi azonosításában. A feltételezett elkövetők egy bevásárlóközpontból telefont és laptopot vittek el fizetés nélkül.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A feltételezett elkövetők tavaly augusztus 14-énSzegeden, a Rókusi körúton található bevásárlóközpontban, a dobozából kibontottak egyAsus laptopot, majd azt a nő a ruházatába rejtette ésfizetés nélkül távozott. Ezt követően a férfi egyLike X5 típusú mobiltelefont lopásgátlóval együtt rejtett a ruházatába és azzal egy hibás áruvédelmi kapun keresztül szintén távozott. A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit és nőt felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.