Közélet

Lekapcsolták az önjelölt patikust – Videóval!

Lekapcsolták az önjelölt patikust – Videóval!

2018. február 16., péntek
Lekapcsolták az önjelölt patikust – Videóval!

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy szerb férfit, akinek az autójában csaknem 100 doboz vágyfokozó gyógyszert találtak.

A határrendészet egyik kutyavezető járőre ma 14 óra körül ellenőrzött egy német BMW-t és szerb sofőrét. A kocsi átvizsgálásakor a csomagtartóban2 táskában, a hátsó ülés könyöklőjében, valamint a kesztyűtartó mögé rejtve 91 doboz vágyfokozó szert talált. A 23 éves férfit a rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a gyógyszert saját és barátai részére szállította. Ellene egészségügyi termék hamisítása miatt indult eljárás. A nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. https://www.youtube.com/watch?v=Aqs0HFQna5E

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.