Balhé

Külföldi számlán bujkálnak Gyurcsány milliói

Külföldi számlán bujkálnak Gyurcsány milliói

2018. február 1., csütörtök
Külföldi számlán bujkálnak Gyurcsány milliói

Több mint 150 millió forintot tartott az év elején az osztrák Schoellerbank AG bécsi fiókjánál vezetett számláján. Mindezt titokban. Hát szabad ilyet?

Valótlan tartalmú vagyonnyilatkozatot adott le az Országgyűlésnek Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök az okiratban nem tüntette fel azt a több mint 150 millió forintot, ami egy nevén lévő osztrák bankszámlán van elhelyezve. Az MSZP egykori elnökhelyettese, Simon Gábor ellen néhány éve egy hasonló eset miatt büntetőeljárás indult –

írja a Magyar Idők.

A lap értesülései szerint, több mint 150 millió forintot tartott az év elején az osztrák Schoellerbank AG bécsi fiókjánál vezetett számláján Demokratikus Koalíció elnöke. Mindezek fényében úgy nagyon úgy látszik, hogy

hogy Gyurcsány Ferenc eltitkolta a titkos számlán bujkáló pénzét a választók elől, a legfrissebb vagyonnyilatkozatában ugyanis nyoma sincs bankóknak, ami számos kérdést vet fel.

A cikk szerint Gyurcsány Gyurcsány a közzétett 2017-es vagyonnyilatkozatában bruttó 747 878 forintos képviselői tiszteletdíján felül csak a családi vállalkozástól, az Altus Portfólió Kft.-től származó nem egészen 223 millió forint osztalékot tüntette fel rendszeres vagy eseti jövedelemként, az említett összegról egy szó sem esik.

A teljes cikket ITT olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.