Szórakozás

Gigantikus csokivulkán a Szegedi Csokifesztiválon

Gigantikus csokivulkán a Szegedi Csokifesztiválon

2018. február 2., péntek
Gigantikus csokivulkán a Szegedi Csokifesztiválon

Gigantikus csoki-vulkán, láncfűrészes csokiszobrász show, interaktív manufaktúra és még rengeteg meglepetés várja az immáron hatodik Szegedi Csokifesztivál vendégeit a jövő hétvégén.

Magyarország legnagyobb csoki-szökőkútját építik meg a jövő pénteken rajtoló csokifesztivál szervezői, a közel 5 méter magas monstrum 300 kg ínycsiklandó csokoládéval megtöltve várja majd a szegedi Gombóc Artúrokat. A produkció érdekessége, hogy a szökőkút köré egy valósághű műsziklából épült csoki-vulkánt húznak, amelynek lankáin forró lávaként fog hömpölyögni az ipari mennyiségű édesség. A csoki-lávát a naponta több alkalommal jelentkező „happy hour” keretein belül kóstolhatják meg a vendégek, az új magyar rekordot a Magyar Rekord Egyesület hitelesíti a helyszínen. A rendezvény extravagáns produkciói közül kiemelkedik M. Tóth Zsolt világbajnok jégszobrász őrületes produkciója, melynek során láncfűrésszel és lángvágóval fog szobrot faragni egy közel egy mázsás csoki-tömbből. A 2018-as Szegedi Csokifesztivál rekord számú kiállítóval, interaktív csokoládé-látványműhellyel és többek között az Irie Maffia Ghána-i származású énekesnőjével, Sena-val csábítja a kézműves édességek szerelmeseit.

Szegedi Csokifesztivál 2018 – ÁRKÁD Szeged földszint, 2018. február 9-10-11. Nyitva tartás: 09:00 – 20:00 A programokon történő részvétel és a kóstolás ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.