Balhé

Frontálisan akart karambolozni, mert szerelmi bánata volt!

Frontálisan akart karambolozni, mert szerelmi bánata volt!

2018. február 19., hétfő
Frontálisan akart karambolozni, mert szerelmi bánata volt!

Az sem segített, hogy tök részeg volt, ráadásul még be is nyugtatózta magát a felszarvazott férfi.

Most tárgyalja a Szegedi Ítélőtábla annak a férfinak az ügyét, akit emberölés kísérletével, rongálással és ittas vezetéssel is vádolnak - ráadásul mindet egyszerre követte el! A hódmezővásárhelyi férfit még 2013-ban hagyta ott a felesége, de ezt azóta sem bírta megemészteni. Hiába ivott rendszeresen - nem is keveset, és hiába szedte marokszám a különféle gyógyszereket, nem tudta túltenni magát azon, hogy tönkrement a házassága. Párszor öngyilkos akart lenni, de mindig előre szólt a családjának, akik persze megmentették - a rendőrség hathatós segítségével. A férfi 2015 tavaszán borult ki annyira, hogy

először alaposan berúgott, majd biztos, ami biztos: beszedett majdnem egy tucat nyugtatót is.

Volt feleségének és annak élettársának írt egy-egy SMS-t, hogy akkor ő most öngyilkos lesz. Beült az autójába és elindult a 47-esen Székkutas felé. A csontrészeg felszarvazott szerelmes egyszer csak a szembesávba ment át az autójával, majd tövig nyomta a gázt, mert látta, hogy jön valaki.

Annak az autónak a sofőrje azonban nem ijedt meg, és ez mentette meg mindkettejük életét.

Addig-addig manőverezett ugyanis, ameddig sikerült elkerülnie a frontális ütközést, a két autó csak az oldalával súrolta egymást. A hullarészeg férfit végül emberölés kísérletében, rongálásban és ittas vezetésben bűnösnek találták, ezért elsőfokon 5 év börtönre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélték, és nem is vezethet többé. Az ügyész azonban nem találta elég súlyosnak az ítéletet, míg a vádlott és védője a büntetés enyhítését kérte. Így került az ügy a Szegedi Ítélőtáblára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.