Hírzóna

Doppingszerek egy szerb autóbuszban

Doppingszerek egy szerb autóbuszban

2018. február 27., kedd
Doppingszerek egy szerb autóbuszban

Több mint ezer adag teljesítményfokozásra használt gyógyszert találtak a pénzügyőrök egy szerb autóbuszban a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy belépésre jelentkező szerb autóbuszt és utasait ellenőrizték.

Az alapos vizsgálat során a hátsó kerék mögötti gyári szerszámtárolóban talált műanyag ládából több mint ezer, különböző feliratú teljesítményfokozó ampulla, kapszula és tabletta került elő.

A sofőr a gyógyszereket magáénak vallotta, de nem tudta igazolni, hogy azok legális forrásból származnak. A több százezer forintot érő illegális gyógyszerkészlet miatt a rendőrség eljárását indított egészségügyi termék hamisítása miatt - tudatta az alezredes. forrás: MTI MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.