Közélet

Diákok és szakmák randevúznak a Dériben

Diákok és szakmák randevúznak a Dériben

2018. február 22., csütörtök
Diákok és szakmák randevúznak a Dériben

Február 23-án a Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája az érintett iparágak több, mint 20 képviselőjének részvételével szervez szakképzési rendezvényt.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara néhány héttel ezelőtt vállalkozói fórum sorozatot indított, melynek fő célja, hogy a gyakorlati szakképzésben résztvevő tanulók és az őket a jövőben foglalkoztató cégek egymásra találjanak. A program célja - az összefüggő nyári gyakorlat szervezésével összefüggésben - kapcsolatok kiépítése az iskola tanulói és a cégek képviselői között. Az eseményen a Szegedi Tudományegyetem több kara is ott lesz. A rendezvényen az informatikai, a gépészeti és villamosipari szakmacsoportok kerülnek előtérbe. A rendezvény a Szegedi Szakképzési Centrum Déri Miksa Szakképző Iskolájában kerül megrendezésre a Kálvária tér 7. szám alatt, február 23-án délelőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.