Hírzóna

Amerikából érkezik dínó-kiállítás Szegedre

Amerikából érkezik dínó-kiállítás Szegedre

2018. február 27., kedd
Amerikából érkezik dínó-kiállítás Szegedre

Nemzetközi jelentőségű dinoszaurusz-kiállítás érkezik idén a szegedi Móra Ferenc Múzeumba. Az amerikai főszervező, Don Lessem, tekintélyes dinoszaurusz-kutató, aki többek között a Jurassic Park szakmai tanácsadója is volt.

Friss kiállítási hír érkezett a Móra Ferenc Múzeumból: ma délelőtt született meg az előzetes megegyezés egy nagyszabású, nemzetközi jelentőségű dinoszaurusztörténeti-kiállítás szegedi bemutatásáról. Don Lessem, a vándorkiállítás amerikai főszervezője, ellátogatott a Móra-múzeumba, ahol tárgyaláson vett részt a múzeum igazgatójával. A megbeszélésen megszületett az előzetes megegyezés a tárlat idei, szegedi bemutatásáról. „Dino” Don Lessem számos, dinoszauruszokkal kapcsolatos könyv szerzője, többek között a Jurassic Park és a Dínó című Disney-film szakértője, tanácsadója is volt. A szakemberről egy dinoszaurusz-fajt is elneveztek: a Lessemsaurus körülbelül 210 millió évvel ezelőtt élhetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.