Hírzóna

A választás tétje, hogy marad-e határzár

A választás tétje, hogy marad-e határzár

2018. február 26., hétfő
A választás tétje, hogy marad-e határzár

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerint a választás tétje, hogy bevándorláspárti kormány lesz-e, amilyet az ellenzék akar, és végrehajtják a Soros-tervet, vagy marad a Fidesz, és az garancia arra, hogy a határzár is marad, és Magyarország is magyar ország tud maradni.

Halász János a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában a pénteki brüsszeli európai uniós csúcs kapcsán arról beszélt:

Az Európai Unió új migrációs javaslatával szemben a magyar javaslat a határvédelmet helyezné az uniós gondolkodás középpontjába, nem a kötelező elosztást.

Úgy fogalmazott: Magyarországon is vannak olyan pártok, amelyek szerint le kell bontani a határzárat, és azt mondják, miért ne lehetne befogadni néhány menekültet, "ami egyébként több tíz- vagy akár százezer a családegyesítéssel együtt" első lépésként, aztán jönnének még többen. Halász János szerint bizonyos nyugati politikusokat nem az európai értékek tisztelete jellemez, hanem a Soros-tervet akarják végrehajtani. Soros Györgyöt nem érdekli, hogy bizonyos európai országokat, "a magyar kultúrát tönkreteszi", valamint az sem, hogy "a migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár", és mióta a migrációs hullám elérte Európát, több százan haltak meg terrorcselekményekben.

A Soros-szervezetek kézikönyvet adnak a migránsoknak és "hazudozásra meg a törvények kijátszására" tanítják őket.

Arra, hogy a menekültügyi eljárásban mondják azt, pszichés nyomás alatt vannak, vallják azt, hogy homoszexuálisok, transzszexuálisok, mert így könnyebben megkapják a menekültstátuszt. A "Stop Soros” törvénycsomagot alapvető fontosságúnak tartja a magyar kormány. forrás: origo.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.