Közélet

A legtrendibb női felsők 2018-ban

A legtrendibb női felsők 2018-ban

2018. február 22., csütörtök
A legtrendibb női felsők 2018-ban

A női topok és felsők állománya bármeddig bővíthető, ezt mindannyian tudjuk. Éppúgy, mint a cipők, mindig van egy olyan darab, ami kihagyhatatlan.

Tavasszal érdemes pár új felsőrésszel felfrissíteni kollekciónkat, akár webáruházból. Mindenki örömmel bújik ki a nagy kötött pulóverekből, pakolja el a vastag polár anyagokat február végén, hogy egy kicsit többet megmutasson magából. Az idei szezonban is

találunk tavaszra remek darabokat

. Lássuk, mit hozott a legfrissebb trend.

A szezon színe a lila

Már a kifutókon egyértelmű volt, hogy a divatházak magukévá tették a Pantone iránymutatását, és

lilában álmodták meg

az idei divatot. Érdemes keresni a lila azon árnyalatát, ami nekünk a legjobban áll, nem muszáj az ultraviolát, a ‘hivatalos’ árnyalatot magunkra ölteni. Illetve csodásan fogunk festeni, ha megtaláljuk az ehhez a divatszínhez illeszthető árnyalatokat - mint például amilyen a lágy borsózöld, a jégkék.

Terjednek a virágok

Továbbra is trendi virágba borulni: a hippis vonal stabilan jelen van. Etnós fülbevalóval, színes kiegészítőkkel hordva minden tekintetet magunkra fogunk vonzani.

Visszatér a válltömés

A váll nélküli, félvállas felsők hódítottak 2016-ban és 2017-ben, most jön a fordítottja: puffos ujjak és válltömések. Ha a most dívó erőteljes pirosakat és neonszíneket hozzávesszük, máris a nyolcvanas években érezhetjük magunkat. A körte testalkatúakat, illetve a csontosabb váll- és dekoltázzsal rendelkezőket remekül formálja ez a megoldás. Ami még menő a szezonban, az a szögletes nyakkivágás - ez a választás a fiús vonalakkal rendelkezőknek megfontolandó.

Nem kizárólag az aktuális trend számít

A divatot érdemes úgy követni, hogy fél szemmel odafigyelünk arra is, mi áll jól nekünk. A legfontosabb talán a színárnyalat, ugyanis ami nem a mi színünk, az sápaszt, öregít, a megfelelő színektől viszont felragyogunk. Idén az erőteljes, tiszta ‘zsírkréta-színek’ trendiek, de vigyázzunk, nehogy elnyomjanak minket. A saját színeiről ‘sejtése’ mindenkinek van. Például ha a ropogós iskolai blúz-hófehér rosszul áll, akkor meleg típusba tartozunk. Ha a bézses fehértől elüt a bőrünk, akkor hideg a típusunk. Ez utóbbiaknak nem passzol például a lila vagy hideg zöld, a hideg színtípusúak pedig bíborban, narancsban fognak természetellenesen sápadtnak kinézni. Ez persze csak két alaptípus, ennél jobban is elmélyedhetünk a színtanban. Az alkatunk figyelembe vétele is kulcsfontosságú. A felsőknél például a nyakkivágással, az ujj hosszal tudunk játszani. A háromnegyedes ujj a kerekded típusúaknak áll remekül. No és emellett érdemes néha a megszokottat és a logikus választást félredobni, és a szívünkre hallgatva bevállalni egy igazán merész darabot. Még akkor is, ha egész biztosan sem az iskolai kiránduláson kísérőként, sem az értekezleten nem ezt fogjuk felvenni. Egy előnyös felsőrésszel éveket éveketéveket évekeéveket fiatalodhatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.