Hírzóna

6 kiló arany volt az alvázban - Videó!

6 kiló arany volt az alvázban - Videó!

2018. február 11., vasárnap
6 kiló arany volt az alvázban - Videó!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei megközelítőleg hat kilogramm arany ékszert találtak egy személyautóban, Röszkén.

A NAV munkatársai egy macedón férfi autóját ellenőrizték Röszkén. A sofőr és utasa úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal. A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, azonban a jármű tüzetes átvizsgálása mellett döntöttek. A szigorított ellenőrzés eredményes volt, hiszen az autó átalakított alvázából csaknem hatszáz, különböző arany ékszer - gyűrű, karperec, karlánc, fülbevaló, medál, nyaklánc -, valamint 313 gramm, kisszemű, kötegelt arany nyaklánc került elő. A pénzügyőrök a mintegy 10 millió forint értékűre becsült ékszerszállítmányt lefoglalták, a járművet vezető férfi ellen a pénzügyi nyomozók költségvetési csalás miatt eljárást indítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.