Politika

Utcára megy a Fidesz Szegeden!

Utcára megy a Fidesz Szegeden!

2018. január 29., hétfő
Utcára megy a Fidesz Szegeden!

Pontosabban Bartók Csaba, a párt országgyűlési képviselőjelöltje, aki rendhagyó körtúrába fogott a városban.

Több állomásból is álló, úgynevezett "utcafórumot" hirdetett meg a Fidesz Szegeden - tudta meg lapunk, miután befutott szerkesztőségünkbe egy telefon, hogy Bartók Csaba, a párt egyik országgyűlési képviselőjelöltje egyszer csak a semmiből tűnt fel Felsővárosban. Mire kiértünk, már népes tömeg vette körül a népszerű sztársportolót, aki azt mondta: szakítani akart a korábbi politikusi gyakorlattal, ezért keresett más találkozási formát az emberekkel.

- Szegeden a szocialisták alig mernek szemtől-szemben beszélgetni az emberekkel, alig mozdulnak ki az elefántcsonttoronyból. Ők ezért azt akarták az emberektől, hogy azok 'fáradjanak eléjük', ha valamit akarnak.

Én abban hiszek, hogy nekünk kell elmennünk a szegediekhez. Azért szerveztem meg ezeket az utcafórumokat, hogy kényelmesebb legyen az embereknek, és mi legyünk azok, akik odamennek hozzájuk. Szeretném tudni, hogyan érzik magukat; mik a problémáik; milyen feladatokat kell megoldani ott, ahol élnek; és mi az, amiben segíteni tudunk

- magyarázta Bartók Csaba.

A Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje azt mondta, számos fórumot tart a következő napokban, a végén pedig nyilvánosságra is hozza majd, melyek a szegediek legfontosabb problémái és megoldásra váró ügyei, amelyekkel eddig nem foglalkozott senki.

"Én a szegedi emberekkel közösen képzelem el a következő évek munkáját, nem a fejük felett, hanem velük együtt szeretnék döntéseket hozni, hiszen így tudom a legjobban képviselni az ő érdekeiket"

- hangsúlyozta.

Bartók (és a fideszes B. nagy László) eddig az egyetlen politikus-jelölt, aki elmondta, hogy mihez is szeretne kezdeni, ha négy évre beülhetne a Parlamentbe. Erről részletesen

EBBEN a cikkünkben írtunk

. A lényeg az egyébként egymondatban (ha valaki nem akarja elolvasni az egészet),hogy

régiós gazdasági központ lenne Szegedből (eztLázár János is megerősítette a napokban), ha nyerne a Fidesz; és továbbra is állni fog a kerítés a déli határszakaszon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.