Sport

Tizennégy érmet hoztak a szegedi harcosok

Tizennégy érmet hoztak a szegedi harcosok

2018. január 22., hétfő
Tizennégy érmet hoztak a szegedi harcosok

Szegeden megalakult a Szegedi Király Team akadémia, a versenyzők ismerősök lehetnek egy előző szegedi klub tagjaiként. A további felkészülést a team színeiben folytatják. A világ legsikeresebb csapata, nagyon erős szakmai háttérrel.

Az ünnepek után nem sok idő maradt a pihenésre, a 2018-as versenyszezon az észak olasz kisvárosban Coneglianoban rajtolt a "Golden Glove" elnevezésű WAKO Európa Kupával.

A verseny színvonalát mutatja, hogy 12 ország 75 egyesületének versenyzői mérették meg magukat a viadalon. A Szegedi Kiralyteam Kickbox Akadémia 4 növendéke indult útnak, hogy megküzdjenek Európa legjobb kickboxosaival. A 2 fiatal hölgy és úr igencsak kitett magáért és ismét megmutatta Európának, hogy velük bizony számolni kell!

A 4 versenyző nem kevesebb, mint 14 éremmel tér haza Olaszorszagból, és ebből a rengeteg medáliából nem csalás, nem ámítás 10 arany!

Az országok összesített éremtáblázatán Magyarország a rendező olaszok mögött, a 2. helyen végzett, míg a 75 klubcsapat közül a Kiralyteam ismét a legeredményesebbnek bizonyult.

Ehhez az eredményhez a szegedi harcosok az alábbi módon járultak hozzá: Haider Katrin : 4 arany, 1 bronz Bárdos Inez : 3 arany, 1 bronz Solymosi Bence : 2 arany, 1 bronz Nagy Bálint : 1 arany, 1 bronz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.