Szórakozás

Sokan megismernék, mi a felelős állatvédelem!

Sokan megismernék, mi a felelős állatvédelem!

2018. január 25., csütörtök
Sokan megismernék, mi a felelős állatvédelem!

Népszerűnek bizonyult a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete első szegedi állatvédelmi képzése. Az egész napos program keretében a felelős állatvédelem különböző témáiban hangzanak el közérthetően megfogalmazott szakmai előadások.

A Szegedi Cicamentők hiszikk, csak felkészülten válhatunk felelős állatvédővé! Sok éve dolgoznak azért, hogy jobb sorsot biztosítsanak a kidobott cicáknak, kutyáknak, és hogy egyre többen bánjanak felelősen az állatokkal. Ennek a munkának a része a szemléletformálás és a szakmai utánpótlás nevelése. Ezért hirdették meg

első, alapfokú állatvédelmi képzésüket!

Január 27-én, 9 és 15 óra között, a szegedi Senior Centerben egész napos ingyenes szeminárium keretében sajátíthatják el a résztvevők a felelős állatvédelem legfontosabb ismereteit. Szó lesz az aktuális állatvédelmi törvényekről, az állatmentés tudnivalóiról, és a legfontosabb állatvédelmi ügyről, a kóborállat-problémáról, annak megoldási lehetőségeiről. Előzetesen több, mint 60 érdeklődő regisztráltak képzésükre!

Végleges program:

9-11 óra – Aktuális állatvédelmi törvények Magyarországon Dr. Deim Zoltán állatorvos, igazságügyi szakértő 11-12.óra – Elsősegélynyújtás kutyák és macskák részére Dr. Tímár Endre állatorvos 12-13 óra – ebédszünet (képzésünk résztvevőit megvendégeljük) 13-13.30 óra – Kóbor-probléma; a kóbor macskák mentése Nyitrai Ágnes, okleveles biológus, állatvédőr, egyesületi elnök 13.30-14 óra – Állat-egészségügyi helyzet a kóbor állatokat fogadó intézményekben Mészáros Gabriella, MÁOSZ – elnök, SUST – magyarországi képviselő 14-14.30 óra – A PDF Állat- és Környezetvédelmi Alapítvány oktatási programja Hajnal Gyöngyi, bölcsész-kutató, egyetemi tanár, alapítványi elnök 14.30 óra – Szakmai konzultáció A képzés támogatója a Magyar Állatvédők Országos Szervezete

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.