Szórakozás

Nyerjen mozijegyet a SZEGEDma.hu-val A legnagyobb showman-re!

Nyerjen mozijegyet a SZEGEDma.hu-val A legnagyobb showman-re!

2018. január 3., szerda
Nyerjen mozijegyet a SZEGEDma.hu-val A legnagyobb showman-re!

A legnagyobb showman egy eredeti és merész új musical, amely a showbiznisz születését mutatja be, s valóra vált álmokkal ejt ámulatba.

A P.T. Barnum féktelen képzelőereje inspirálta film egy látnok történetét meséli el, akinek semmije sem volt, de az egész világot meghódította lenyűgöző, szemkápráztató produkciójával. Az eredeti dalokkal tarkított, három Golden Globe®-díjra – a legjobb film (musical/vígjáték), a legjobb színész (musical/vígjáték) és a legjobb betétdal kategóriákban – jelölt alkotás főszereplői Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson és Zendaya. Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Játékunk kérdése a következő:

Melyik szuperhőst alakította már Hugh Jackman?

A)

Farkas

B)

Pókember

C)

Batman A helyes válasz betűjelét január 5-én, péntek 16 óráig várjuk a szegedma.hujatek@gmail.com-ra. A helyes választ küldők között páros mozijegyeket sorsolunk ki, amiket a Cinema City komplexumában válthatnak be! A szerencsés nyerteseket azon az e-mail címen keresztül értesítjük, amelyről a megfejtés érkezett. A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják

a SZEGEDma.hu Nyereményjáték szabályzatát

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.