Szórakozás

Nyerjen mozijegyet a SZEGEDma.hu-val a Ferdinánd mesefilmre!

Nyerjen mozijegyet a SZEGEDma.hu-val a Ferdinánd mesefilmre!

2018. január 3., szerda
Nyerjen mozijegyet a SZEGEDma.hu-val a Ferdinánd mesefilmre!

Ferdinánd egy hatalmas bika nagy szívvel.

Miután tévedésből felbőszült fenevadnak titulálják, befogják és elhurcolják otthonából, Ferdinánd mindent elkövet, hogy hazajusson családjához, s szökéséhez szedett-vedett csapatot is verbuvál. A spanyol vidéken játszódó animációs filmből az is kiderül, hogy néha páratlan dolgok rejlenek egy párosujjú patásban. A Jégkorszak- és a Rio-sorozatot is készítő Blue Sky Studios filmje felhőtlen, kedves szórakozás az egész családnak. Műfaja: animációs / családi Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary. Játékunk kérdése a következő:

Hol játszódik a történet?

A)

Afrikában

B)

Magyarországon

C)

Spanyol vidéken A helyes válasz betűjelét január 5-én, péntek 16 óráig várjuk a szegedma.hujatek@gmail.com-ra. A helyes választ küldők között páros mozijegyeket sorsolunk ki, amiket a Cinema City komplexumában válthatnak be! A szerencsés nyerteseket azon az e-mail címen keresztül értesítjük, amelyről a megfejtés érkezett. A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják

a SZEGEDma.hu Nyereményjáték szabályzatát

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.