Hírzóna

Négy csomag heroinnal bukott le a határon

Négy csomag heroinnal bukott le a határon

2018. január 10., szerda
Négy csomag heroinnal bukott le a határon

A macedón kábítószercsempész több évig fog a hidegen csücsülni.

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék első fokon egy macedón férfit, aki két kilogramm heroint próbált tavaly nyáron Magyarországra csempészni - tájékoztatta a bíróság szóvivője szerdán az MTI-t. Juhászné Prágai Erika közölte, a férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntettében mondta ki bűnösnek, és a szabadságvesztés mellett nyolc évre kiutasította Magyarországról. Az ítélet szerint a férfi megbízóival 2017 nyarán állapodott meg abban, hogy

3 ezer euró ellenében Skopjéból Magyarország területén keresztül heroint szállít Bécsbe.

A megbízók át is adták a vádlottnak a négy csomag heroint, aki azt saját maga rejtette el autójában. A vádlott július 16-án jelentkezett belépésre Röszkén, ahol a pénzügyőrök megtalálták a 1961 gramm össztömegű drogot. Az ügyész három nap gondolkodási időt tartott fent a fellebbezés bejelentésére, a vádlott és védője enyhítés érdekében jelentettek be fellebbezést, így az ítélet nem jogerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.