Sport

Miskolcon szerepel a kosársuli

Miskolcon szerepel a kosársuli

2018. január 25., csütörtök
Miskolcon szerepel a kosársuli

A legutóbbi nagykőrösi bajnokin már az alapszakasz második körére fordult a Vásárhelyi Kosársuli az NBI B-s bajnokság elit csoportjában. A kék-sárgák nagy reménnyel kezdték a szezont, sajnos azonban eddig nem a terveik szerint alakultak a dolgok. Január 26-án pénteken 17 órától Miskolcon vendégszerepeknek Vas Péterék.

A 4-10-es mutatóval 13. vásárhelyiek célja leginkább a tisztes helytállás lehet az MEAFC ellen. Nagy meglepetés lenne, ha győzni tudnának, eddig ugyanis egyszer sem tudtak diadalmaskodni, mikor elhagyták otthonukat. Idei legjobb játékukkal is valószínű, hogy csak megszorongatni tudnák a borsodiakat, akik ellen a náluk történt edzőváltás előtt még győztesen hagyták el a pályát a Hódtói Sportcsarnokban. A meglepetéshez igencsak összehangolt és felszabadult játékra lenne szüksége a Utasi Gábor legénységének, akiknek már nincs sok veszíteni valója, mivel úgy tűnik, egyre távolabb kerül az áhított alapszakaszvégi 8. pozíció.

No persze ehhez a miskolciaknak biztosan lesz egy-két szava. Az említett edzőváltás óta sok minden változott náluk: a gyenge kezdés után stabilizálták helyüket a mezőny első felében. 7-8-as mérlegük ugyan negatív, de előttük igen nagy a tömörülés, így pénteki sikerük esetén akár előrébb is léphetnének. Ebben leginkább a Hódmezővásárhelyhez ezer szállal kötődő Drahosnak és az ott nevelkedő Szöginek lehet fontos szerepe, már ha Szabó Péterék nem állítják meg őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.