Közélet

Meghalt a magyar szépségkirálynő!

Meghalt a magyar szépségkirálynő!

2018. január 29., hétfő
Meghalt a magyar szépségkirálynő!

Legyőzte a gyilkos kór a 2007-es Miss Hungary győztesét.

A TWN.hu értesülése szerint hosszú betegeskedés után elhunyt Koller Katalin, a Miss Hungary 2007 győztese – írja a

borsonline.hu

. A lap a szépségkirálynő kapcsán két éve megírta, hogy rákos daganat támadta meg a szervezetét, az orvosok nem sok jót jósoltak neki, ám ő keményen küzdött. Azonban a betegség végül legyőzte, halálhírét férje osztotta meg a közösségi oldalán. "Alvás közben éreztem, hogy nyomja valami a bordámat. Kiderült, hogy a mellemben van egy csomó. Elmentem mammográfiára, ahol ultrahangos vizsgálatot végeztek rajtam. Nem találtak semmit. A főorvos asszony megjegyezte, hogy ne legyek hipochonder, ne pánikoljak feleslegesen, hiszen 29 évesen fiatal vagyok még egy ilyen betegséghez" - mondta a Borsnak.

Fotó: borsonline.hu

A szépségkirálynő állapota azonban folyamatosan romlott, és végül 2016-ban diagnosztizálták nála a begetséget. – Ekkor már húzódott a karom, a bal oldalon fájt a mellem. Újabb vizsgálatok következtek. Egy éve aztán kiderült: rosszindulatú daganatom van. Munka közben ért a telefon, de nem törtem össze, hiszen tudtam, hogy a mellrák gyógyítható. Később egy vizsgálat után egy doktornő félrehívott és figyelmeztetett: ne higgyek az orvosoknak, mert valójában nagyon keveset tudnak, és készüljek fel lelkileg, mert nagyon kemény küzdelem vár rám. Koller Katalin keményen küzdött, de a gyilkos kór végül legyőzte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.