Hírzóna

Kocsmai verekedés Vásárhelyen: a baseball ütő is előkerült

Kocsmai verekedés Vásárhelyen: a baseball ütő is előkerült

2018. január 30., kedd
Kocsmai verekedés Vásárhelyen: a baseball ütő is előkerült

Életveszélyes sérüléseket okozott egy bedühödött férfi a sértettnek, aki meg is halhatott volna, ha nem hívják ki a mentőket.

Tavalyban májusban, az egyik napon a sértett egész nap italozott, majd betért egy vendéglátóhelyre. Este 10-re már erősen ittas lett, ekkor kötött bele a vádlottba – írja a Csongrád Megyei Főügyészség. A konfliktus a teraszon indult, azóta sem tudja senki, hogy miért. A vádlott háromszor megfejelte a sértettet, majd egy baseball ütővel többször rávágott. A sértett a fal mellett rogyott, majd a vádlott nemsokára több alkalommal hasba rúgta és nekicsapta a ház falának úgy, hogy a sértett feje a falnak ütődött. Később sem hagyta rá, visszalépett az ülő-fekvő helyzetben lévő sértetthez és fejét legalább hat alkalommal, nagy erővel megrúgta. A pultos értesítette a tulajdonost, aki a helyszínre érkezett és mentőt hívott. A vádlott közben a teraszon lévőket is fenyegette.

A sértett a fej többszörös sérülését szenvedte el, illetve agyállományi vérzés is kialakult nála. Az utóbbi sérülés gyógytartama 8 napon túli, kb. 3 hét, míg a többi sérülések 8 napon belül gyógyultak. Ha nincs a megfelelő orvosi beavatkozás, akár a halál is bekövetkezhetett volna. A főügyészség a vádlottat életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja, a Szegedi Törvényszék dönt a későbbiekben a sorsáról.

Fotó: illusztráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.