Szórakozás

Kiderült, hol élnek a legszebb magyar nők!

Kiderült, hol élnek a legszebb magyar nők!

2018. január 9., kedd
Kiderült, hol élnek a legszebb magyar nők!

A Nemzet Szépe szépségverseny szervezőinek nem reprezentatív közvélemény-kutatásából az is kiderült, hogy milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy szépségkirálynőnek.

A Nemzet Szépe szervezői az elmúlt hetekben többek közt arra is keresték a választ, hogy melyik megyében élnek a legszebb magyar lányok. Egy internetes kérdőívet készítettek, amelynek eredménye szerint a válaszadók 21.4 százaléka úgy véli, hogy a

Fejér megyei lányok a leggyönyörűbbek

. A második helyen a budapesti lányok végeztek 14.5 százalékkal, a képzeletbeli dobogó legalsó fokára pedig Borsod-Abaúj-Zemplén megye állhatott fel a válaszok 6.8 százaléka alapján. A közel 300 válaszból kiderült az is, hogy az emberek szerint az intelligencia (91 %), az őszinteség (72.6 %) és a céltudatosság (67.5 %) a három legfontosabb jellemző, amellyel egy szépségkirálynőnek rendelkeznie kell. Ezek mellett szintén fontosnak tartották, hogy a királynő megbízható, illemtudó és céltudatos legyen, ugyanakkor a kérdőívet kitöltők szerint az már kevésbé lényeges, hogy a szépség családcentrikus és toleráns-e.

A válaszadók valamivel több mint 90 százaléka gondolja úgy, hogy elsődlegesen az arc számít egy szép lány esetében.

Ezt követően a szeme (59.4 %) és a haja (55.6 %), ami kiemelten fontos. Többen a kezeket és a feneket jelölték meg, mint lényeges külső jegy, de meglepő, hogy a mosoly és a fogak csak elenyésző szavazatot kaptak. A Nemzet Szépe szépségversenyt 2018-ban immár harmadik alkalommal rendezik meg, a szervezők pedig már várják a lányok jelentkezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.