ARC

Így tűnhet évekkel fiatalabbnak

Így tűnhet évekkel fiatalabbnak

2018. január 11., csütörtök
Így tűnhet évekkel fiatalabbnak

A nők több mint 90 százaléka előbb vagy utóbb elkezd foglalkozni arcvonásai változásával, az arcfrissesség tompulásával. Akik újév alkalmával megfogadták, hogy idén többet törődnek a külsejükkel, azok számára az optikai arcfiatalítás 2018 válasza: néhány ügyes trükkel akár egy évtizedet is letagadhatunk a korunkból, ismerőseink pedig ránk sem fognak ismerni.

A nők természetüknél fogva mindig a fiatalságot keresik és idővel felismerik, hogy az előnyös smink fokozza vagy előhívja a szépségüket, újra élettel tölti meg vonásaikat. Bár az újesztendő sok hölgy életében a változás és az átalakulás szimbóluma, a rendszeres és életkornak megfelelő bőrápolás önmagában nem hozza meg az elégedettséget. „Idővel az arcbőr fakóbbá válik, a vonások tompulnak, a száj színe már nem elég friss. A legáltalánosabb és legősibb otthoni módszer a szebbé válásra a sminkelés. Smink hatására ugyanis minden női arc sugárzóbbá, frissebbé válik. Az élettel teli arc, a kellemes, finom és előnyös smink ráadásul segíthet, hogy egy nő éveket is letagadhasson a korából" - mondta Patkós Alexandra arcművész, akinek egész életében nőtársai szebbé tétele volt a küldetése.

„Tudjuk, hogy a szemöldök hangsúlyos része az arcnak. Egy jól megválasztott szemöldökforma nyitja a tekintetet, ami már önmagában is fiatalítja az arcot. A szemsmink kivétel nélkül mindenkinek jól áll, hiszen kiemeli a szemszínt. Egy egyéniséghez illő ajaksatírozással pedig nemcsak a száj korábbi teltségét és frissességét tudjuk visszaadni, hanem sugárzóvá, üdévé is válik az arc” – mondta Patkós Alexandra, aki szerint a teljes sminktetoválás esetében az ismerősök úgy veszik észre a változást, hogy nem tudják megfejteni a titkot, csak annyit sejtenek biztosan, hogy újévi fogadalom állhat a háttérben. „Ha egy barát idén először lát valakit a sminktetoválás után, a nők arról faggatják, hogy szerelmes-e, a férfiak pedig a legtöbbször arra tippelnek először, hogy fodrásznál járt. A tetoválás ténye fel sem tűnik senkinek, mégis rácsodálkoznak az illetőre” – mesélte a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.